Massør

Massør

Massage som behandling


Det er velkendt og veldokumenteret at massage er gavnlig for kroppen.


Ikke alene giver de mange forskellige former for wellness-massage en utrolig ro og velbehag i kroppen, men den mere dybdegående massage, kan i mange tilfælde fjerne en lang række symptomer i kroppen.


Mennesker med kroniske smerter har sandsynligvis en ”gammel” overbelastning som kroppen ikke selv kan bearbejde. I sådanne tilfælde kan en dybdegående massage ofte reducere eller måske endda helt fjerne smerten i visse tilfælde.


Seneskader er ofte meget problematiske, fordi senerne har en vanskelig funktion. Sener (ledbånd) er nemlig forbindelsesled mellem knogle (forbenet) i den ene ende og muskler (bløddel) i den anden ende. Seneskader kræver næsten altid en hjælpende hånd.


At have ondt i ryggen er nok noget de fleste mennesker har oplevet. Ryggen fordeler nervebaner rundt i hele kroppen, og er derfor meget ømfindig over for fysiske og psykiske påvirkninger.


Nakken og den øverste del af ryggen huser ofte problemer med hovedpine, psykiske problemer, skuldre og arme, mens den midterste del af ryggen er hjemsted for overbelastninger ved tunge/forkerte løft og dårlige siddestillinger (f.eks. i bilen, eller stillesiddende arbejde på kontoret).


Den nederste del af ryggen (lænden) er kroppens omdrejningspunkt for buk og drejninger. Langt de fleste rygproblemer sidder i lænden. Rigtig mange diskusprolaps opstår lænden. Forkerte løft giver ligeledes problemer her. Det skal også nævnes at mange smerter i ben og fødder kan skyldes problemer og/eller slid i lænden gennem iskiasnerven.                                                                   

Det er også velkendt at massage øger blodcirkulationen i kroppen. Herved styrker man immunforsvaret, fjerner ophobede syrer i kroppen eller hjælpe på problemer med kolde fingre og tæer.


Specielt en dybdegående massage har en udrensende effekt på ophobede affaldsstoffer. De stoffer udskilles i forbindelse med behandlingen, og kan være årsag til at nogle mennesker føler ubehag efter behandlingen. Det er derfor vigtigt at drikke meget vand efter behandlingen.

Massør           Silkeborg           Massage           Randers

Kropsterapeaut

Laust Nielsen

Kropsterapi og vejledning

Tlf. 23921176