Massør

Massør

Udtalelser


Jeg havde en ulykke i 2000, hvor jeg ved et styrt med en paraglider pådrog mig kvæstelser i benene og ryggen. Efterfølgende har jeg forsøgt mig med utallige forskellige behandlinger og tiltag, for at kunne fungere i dagligdagen. Det jeg har fundet ud af virker for mig, er en kombination af særlig træning, hvor jeg har fokus på de muskler der kan kompensere for mine skader, og så regelmæssige

behandlinger hos Laust, hvor hans massage både opleves smertelindrende og restituerende.  Hermed kan jeg give ham mine bedste anbefalinger.


Aut. psykolog Kenneth Bentsen

(www.psykolog-struer.dk)

______________________________________________________________


Jeg har nu i 5 år gået til behandling hos Laust  Junior Nielsen for  kroniske muskelspændinger,  opstået igennem mangeårig stress, arbejdsmæssigt og følelsesmæssigt.Jeg var fra starten meget glad for behandlingerne, fordi jeg følte jeg blev taget meget alvorlig og mødt på mine behov.Hvis jeg  havde troet det var afslappende massage, blev jeg  meget overrasket. Dette var behandlinger, i den forstand, at der blev taget ved, løst gamle spændinger, som min krop havde ophobet, med mange smerter. Jeg har dyrket håndbold på topplan, og havde mange gamle sportsskader, der gjorde, at jeg havde fået en skæv holdning i kroppen. I mange år havde jeg haft smerter i lænd med udstråling til benene. Der havde forplantet sig med årene til ryg og givet svær hovedpine med migræne.


Langsomt er kroppen blevet rettet op, og de gamle kroniske skader kræver fra tid til anden en behandling, pga den mangeårige overbelastning. Kroppen er blevet mere fri og jeg dyrker sport 4 dage om ugen. For 5 år siden kunne jeg intet.


Laust har et særdeles godt blik for, hvor der er skævheder og spændinger, og han samtaler under og efter behandlingerne, og har et godt helhedsbillede af mig. Det er rart, ikke kun at blive betragtet som en krop, og Laust ser det hele i en sammenhæng. Langsomt har jeg lært at blive opmærksom på mine begrænsninger.

Jeg kan stærkt anbefale Laust Junior.


Hanne Vilstrup, læge og psykoterapeut (http://www.hannevilstrup.dk/)

______________________________________________________________


Vi fik Laust anbefalet, af bekendte, der har god erfaring med hans behandlinger. Min søn på 11 år har/havde svært ved at holde på "vandet" og vi har gennemgået adskillelige behandlinger af medicin, sygehus besøg, zoneterapi mm der desværre ikke gav noget resultat. Først vil jeg sige, som mor, at min søn er utrolig tryg ved at komme hos Laust. Han er rolig, behagelig og håndterer børn på en god pædagogisk og professionel måde. For det andet så har min søn fået håb, da de behandlinger han nu har fået har hjulpet ham til at have en god dag i skolen samt i fritiden. En stor byrde er taget fra min søns skuldre og nu kommer alle de psykiske ting vi skal arbejde med, hvilket Laust også har været så venlig at oplyse os om. Det er også en del der skal arbejdes med efterfølgende. Vi kan derfor kun anbefale at give Laust et "besøg" og se hvad han kan gøre for at hjælpe dig!


Marianne

Massør           Silkeborg           Massage           Randers

Kropsterapeaut

Laust Nielsen

Kropsterapi og vejledning

Tlf. 23921176